top of page

 

 

Individueel traject voor de zorgprofessional

 

Supervisie 

Vanaf september 2024 bied ik een supervisietraject aan van 10 tot 15 sessies, dit kan een combinatie zijn van live en online. Dit is in het kader van mijn opleiding tot supervisor aan de PAO. Ik zal me als aspirant inschrijven bij het register LVSC en het register vaktherapie zodat het traject gebruikt kan worden voor je eigen registratie bij het register vaktherapie. Ook als je geen vaktherapeut bent, ben je natuurlijk van harte welkom om supervisie te volgen.

Je krijgt een korting van 40 euro omdat ik nog gesuperviseerd word en dus is je investering maar 80 euro excl. BTW voor een supervisie sessie van 60 minuten. 

 

Werkbegeleiding

Ik bied werkbegeleiding aan voor zorgprofessionals die begeleiding wensen op de volgende thema's en vragen:

Begeleiding met vragen rondom cluster B persoonlijkheidsproblematiek, gehechtheidsproblematiek en trauma.

Het werken met cliënten die hun agressie niet kunnen reguleren, grensoverschrijdend gedrag vertonen zoals anti-sociaal gedrag/huiselijk geweld/seksueel geweld.

Omgaan met de uitdagingen van het werken binnen het forensisch werkveld.

Omgaan met gevoelens van tegenoverdracht, zowel de negatieve gevoelens richting de cliënt als de positieve gevoelens (zoals moedergevoelens of erotische tegenoverdracht) die de therapeutische relatie met de cliënt kunnen vertroebelen. 

De werkbegeleiding kan zowel online als live. 

Aanbod voor zorgprofessionals 

Review

Amanda Amelie, dramatherapeut

Aan Lotte merk je dat ze vanuit haar expertise rake vragen kan stellen en jou aan het denken zet. Toen ik met een vraagstuk zat rondom cluster B persoonlijkheidsproblematiek kon ik bij Lotte snel terecht en heeft zij zowel met mij meegedacht, haar ruime ervaring gedeeld en mij in 1 sessie verder gebracht. Ik heb me hierin onwijs gesteund gevoeld en het gesprek voelde voor mij open genoeg om in te brengen wat voor mij van belang was op dat moment. Zo was er zowel ruimte voor mijn eigen gevoel, als ook het kijken naar de client. Lotte checkt na afloop altijd nog even hoe het gaat en dat voelt erg vertrouwd.

Groepstrajecten voor zorgprofessionals

 

Ook voor kleine groepjes ben ik beschikbaar en kan er op maat gewerkt worden

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte

Trainingen voor zorgprofessionals

Ik verzorg trainingen voor zorgprofessionals gericht op het werken met de forensische doelgroep. In de trainingen wordt veel aandacht besteed aan de tegenoverdracht gevoelens, het begrenzen en de motiverende gespreksvoering.

De training is ook los te koppelen van de forensische doelgroep, onderwerpen die gekozen kunnen worden zijn

- Motiverende gespreksvoering

- Omgaan met lastig gedrag

- Tegenoverdracht

Cursus 'ervaringsgerichte werkvormen integreren in een behandeling'

najaar 2023

in het najaar zal opnieuw de cursus 'ervaringsgerichte werkvormen integreren in een behandeling' aangeboden worden voor psychologen, psychiaters en therapeuten die meer tools willen om ervaringsgericht te werken. Ook als je nog wat handelingsverlegen bent om ervaringsgericht te werken is dit een mooie workshop die je verder op weg helpt. 

ben je geïnteresseerd stuur dan een mailtje naar info@re-script.nl en je wordt op de hoogte gehouden. 

Hou me op de hoogte

van nieuwe cursussen, blogs en/of groepstherapie 

Bedankt voor de inzending!

bottom of page